Följ Wenngarn

Wenngarn Business School – Diplomutbildning på Wenngarn, start 24-25 mars

Nyhet   •   Mar 09, 2017 08:04 CET

Wenngarn Business School är en unik diplomutbildning speciellt framtagen för dig som vill utvecklas i ditt affärsmannaskap och lära dig hantera vår tids nya villkor och spelregler. Konceptet bygger också på att ge dig de bästa förutsättningarna att bygga och utveckla ditt nätverk och därför ingår obligatorisk övernattning på Hotell Anstalten och gemensam slottsmiddag vid varje kurstillfälle.

Det unika konceptet inkluderar 6 obligatoriska kurstillfällen, förlagda på Wenngarn under våren 2017, från fredag-lördag, lunch till lunch. Vid fredagskvällarnas gemensamma middagar ges möjlighet att utveckla, diskutera och förstärka de idéer och insikter som tagits upp under föreläsningar och grupparbeten.

Terminsstart sker den 24 mars och just nu har vi ett fantastiskt uppstartserbjudande. Genom att använda koden ”WenngarnVT17” betalar du 29,500 kr exkl moms i stället för ordinarie pris som är 48,000 kr exkl moms, vilket innebär en rabatt på 18,500 kr.

I priset ingår alla kostnader förutom dryck till måltiderna.

Din rabattkod att ange i meddelandefältet är ”WenngarnVT17”

För mer information och anmälan, gå in här

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.