Följ Wenngarn

​Golfweekend för livsnjutare på Wenngarn Hotell & Konferens

Nyhet   •   Apr 04, 2017 08:24 CEST

Wenngarn Hotell & Konferens golfpaketet har allt en livsnjutande golfälskare kan önska sig, fantastisk golf, kulinariska smakupplevelser och avkoppling i relaxavdelningen! Wenngarn Hotell & Konferens samarbetar med Sigtuna GK och Vassunda GK som ligger på behagligt gångavstånd, respektive 5 minuters bilväg från Wenngarn. Golfpaketet gäller i mån om tillgänglighet, alla dagar från att golfklubbarna öppnar och fram till och med den 31/9 2017.

Ni väljer själva om ni startar tidigt och inleder golfpaketet med en spännande golfrunda eller om ni i stället börjar med en välkomponerad 3-rätters gourmetmiddag, följt av ett avslappnande besök i relaxavdelningen med utomhusjacuzzi och bastu som överblickar islandshästar och det vackra naturreservatet Askare hage. För den som vill stärka upp swingen rekommenderar vi ett besök i Wenngarns toppmoderna sportcenter som på en yta av 700 kvm är fullt utrustat med de senaste träningsredskapen.

Wenngarn är en magisk plats med anor från 1100-talet med massor att upptäcka. Missa inte att besöka 1600-tals slottet, den vackra barockparken eller passa på att boka in en provsmakning av Wenngarns eget öl i bryggeriet. Den som vill får gärna låna en cykel från hotellet och varför inte passa på att cykla ner till Sigtuna stad och kika in i de små butikerna längs med Stora Gatan eller ta en glass nere vid strandpromenaden?

Wenngarn Hotell & Konferens exemplariska läge, strax utanför pittoreska Sigtuna och endast 15 minuter från Arlanda, gör det enkelt att ta sig hit oavsett var resan startar.

Om Sigtuna GKIntill Wenngarn och utmed Mälarens glittrande vatten breder Sigtuna Golfklubb ut sig. 18-hålsbanan kännetecknas av omväxlande golf med hög ban-kvalitet. Gigantiska ekar, Mälarens vatten, ett rikt fågelliv och öppna fält skapar alla förutsättningar för en fantastisk runda även de dagar svingen inte är på topp.

Bankaraktär: Lätt kuperad bana med inslag av skogsdungar.

Om Vassunda GKEndast 5 minuters bilväg från Wenngarn hittar man Vassunda Golfklubb. 18-hålsbanan är anlagd på Smedby Gård i ett naturskönt, rofyllt landskap fyllt av historia. Skogen i kombination med luriga små bunkrar som vaktar greenerna på banan inbjuder till en spännande golfupplevelse.

Bankaraktär: Skog i kombination med små luriga bunkrar.

I Golfweekenpaketet ingår:

  • 1 dags greenfee, välj mellan Sigtuna GK eller Vassunda GK
  • 3-rätters gourmémiddag på Restaurang Anstalten
  • Entré till relaxavdelningen med utomhusjacuzzi och bastu
  • Entré till Wenngarns sportcenter
  • VIP på rummet
  • Högklassigt boende, del i dubbelrum
  • Generös frukostbuffé med allt man kan önska sig!

Pris: 1495:- pp/natt, del i dubbelrum

Erbjudandet gäller i mån av plats, från att golfklubbarna öppnar och fram till och med den 31/9 2017. För att boka, mejla till info@wenngarn.se eller ring 08-599 293 30. 

Spela mer eller stanna en dag till?Inga problem! Prata med vår kompetenta och golfkunniga personal så hjälper de dig att boka en extra dags greenfee eller övernattning.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.