Följ Wenngarn

Vill du vara med och ta över Wenngarn?

Pressmeddelande   •   Jan 26, 2017 09:39 CET

Wenngarn är ett av de största besöksmålen i Sigtuna kommun, man räknar i år med att ca 200 000 personer skall besöka Wenngarn som konferensgäst, besökare eller som företagare.Cirka 500 personer har idag valt Wenngarn som plats för sitt boende och nu lägger Wenngarn den sista pusselbiten genom att öppna upp för entreprenörer att ta del av Wenngarn.

”Vår avsikt har alltid varit att hitta drivna entreprenörer och spännande företag som kan ta över verksamheterna och med nya tankar, idéer och kraft hjälpa till att utveckla Wenngarn in i framtiden. Utöver de befintliga verksamheterna har vi också nästan 4000 kvm ytor som vi vill hyra ut till verksamheter som kan tillföra något till Wenngarn”, säger Peter Strate, ägare Sisyfos.

Just nu tas intresseanmälningar in och alla intresserade kommer att få en chans att presentera sina idéer och tankar. Sisyfos hoppas kunna skapa de förutsättningar som krävs för de nya entreprenörerna och företagarna för att lyckas med sin verksamhet på Wenngarn.

”Vi är öppna för alla förslag och lösningar vilket kan innebära försäljning av aktier, nyemission delägande, köp av verksamhet med eller utan inventarier. Vi söker människor med eller utan kapital men som framför allt har rätt bakgrund och kompetens och är beredda att jobba hårt och leva efter vår värdegrund”, säger Olle Larsson, ägare Sisyfos.

För mer information, vänligen kontakta Anna Lakmaker, 

Destinationsansvarig anna@wenngarn.se Telefon: 0739 443421

Peter Strate, Ägare peter@sisyfos.se Telefon: 0704 610211

Ett modernt bysamhälle och en magisk mötesplats med 1000 år av historia och framtid. En levande plats där öppenhet och delaktighet är ledord. Idag omfattar Wenngarn, förutom slottet och barockparken även hotell, möteslokaler, restauranger, butiker, bageri, café, musteri, bryggeri, destilleri, företagscenter, sportcenter, förskola och bostäder. Vår förhoppning är att ni ska lämna Wenngarn med en längtan om att komma tillbaka.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.