Följ Wenngarn

Trädgårdsdagarna på Wenngarn den 30 april – 1 maj

Pressmeddelande   •   Apr 30, 2016 15:58 CEST

Wenngarns trädgårdsdagar arrangeras för andra året och erbjuder bland annat försäljning av växter, föreläsningar, guidade turer, dryckesprovningar och aktiviteter för familjen. Vi har premiär för nya musteriet och destilleriet, visar upp konceptet ”hus utan sladd” och i slottsparken bjuds på utställning av italienska bilar och mycket mer.

Under dagarna finns det plantor, träd, växter, fröer och utrustning till försäljning vid Orangeriet, föreläsningar, guidade turer och aktiviteter för familjen.

Så välkomna till Wenngarn – upplev slottet, barockparken men också möjligheterna till boende, aktiviteter, arbete och rekreation.

För mer information, kontakta:

Evelina Borseman, Marknadschef på Wenngarn:

evelina@wenngarn.se Mobil: 0734-414 918

http://www.wenngarn.se/tradgardsdagarna/

Ett modernt bysamhälle och en magisk mötesplats med 1000 år av historia och framtid. En levande plats där öppenhet och delaktighet är ledord. Idag omfattar Wenngarn, förutom slottet och barockparken även hotell, möteslokaler, restauranger, butiker, bageri, café, musteri, bryggeri, destilleri, företagscenter, sportcenter, förskola och bostäder. Vår förhoppning är att ni ska lämna Wenngarn med en längtan om att komma tillbaka.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy